Adni jobb, mint kapni!

Erőnlétet javító szőlőmagliszt

Szőlőmagliszt

Számos olyan alapanyag van, amit használhatunk kiegészítőként bizonyos készítményekhez. Egy ilyen korszerű és a gyakran használt összetevő a szőlőmagliszt, amit vegyszermentesen állítanak elő. Első lépésben a magból kisajtolják az olajat és a megmaradt masszát finom szemcsés liszté őrölik. Ez aztán tökéletesen beleillik a mai korszerű ételekbe. Gyakran keverik a kenyérhez, hogy növeljék ezzel tápanyagtartalmát.

Legtöbbször a szőlőmaglisztet joghurtokba, turmixokba, italokba adagolva használják. Miért is olyan előnyös? Magas az ásványi anyag és vitamintartalma, valamint gazdag polifenolokban, ami antoixidánsként fejti ki hatását a szervezetben, ezzel megelőzve számos betegség kialakulását. Molibdén, mangán, réz nyomelemei az idegrendszer helyes működését támogatják. Az állandó használata véd a szembetegségektől.

Egy bizonyos kor után az ember elkezdheti azt érezni, hogy eljött az ideje változtatni az eddigi életmódján. Kezdetben sokat segíthet a szőlőmagliszt rendszeres használata alapanyagként a különböző élelmiszerekben. Ez azonban nem csodaszer, tehát csak egy lépés, ami az egészséges élethez vezethet. Ugyanakkor egy jelentős ugrás, főként akkor, ha eddig olyan ételeket ettünk, amelyek minimális mennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmaztak.

A szervezet feltöltését követően észrevehetjük a pozitív változásokat olyan formában, hogy érezhetően energikusabbak leszünk. Ha úgy döntünk, hogy mától a szőlőmagliszt lesz az egyik fő alapélelmiszer, amit magunkhoz veszünk, akkor látogassunk el a bulkshop.hu oldalra! Itt igazán kedvezményes áron hozzájuthatunk a termékhez és még házhoz is szállítják a kért mennyiséget.

Print Friendly, PDF & Email